Web udvikling – Hjemmesider

Vores hovedkompetence er at udvikle individuelt tilpassede cms-systemer. Systemerne har udvidelsesmoduler, der dækker næsten ethvert behov for kommunikation og præsentation.

Vi baserer vores hjemmeside-løsninger på open source cms-systemer, som vælges ud fra jeres behov.
 Det giver jer frihed uden bindinger til leverandører. I slipper for at betale licens for software eller anskaffe flere licenser, hver gang jeres system skal opdateres eller udvides med ny funktionalitet.
 Samtidig indtænker vi brugervenlighed, markedsføringsmuligheder på søgemaskiner, sociale medier og søgemaskineoptimering (SEO) i vores løsninger.

Brugervenlighed

Det er vigtigt for os, at alle kan bruge de websites, vi udvikler – uanset operativsystem og skærmstørrelse. Vi indbygger også gerne specielle interfaces og web-apps til smartphones. 
Når vi udvikler en hjemmeside, lægger vi stor vægt på brugervenlighed. Det er ligegyldigt, at et website er smart og teknisk avanceret, hvis navigationen ikke er til at finde rundt i. Eller hvis interfacet er så specielt, at den besøgende ikke kan bruge det uden at investere tid i at lære det at kende. En ubrugeligt hjemmeside giver et dårligt indtryk af en virksomhed, og en dårlig oplevelse resulterer ofte i tabt fortjeneste.

Drupal

De fleste af vores løsninger baseres på open source cms-systemet Drupal, som er et stabilt, sikkert og modent produkt, der bruges af talrige store virksomheder verden over. Som eksempler kan nævnes Det Hvide Hus i Washington, The Economist, og Symantec Connect. Som Drupal Association medlem støtter vi udviklingen af Drupal.

Frihed til at vokse - gratis

Med vores websites er I ikke bundet af restriktive licensaftaler. Der er ingen kunstige begrænsninger, når det gælder antallet af brugere eller installationer, og der er ingen årlige licensafgifter.