Automatisering og energibesparelse

Spar penge ved at automatisere dit hus

Står lyset tændt fordi nogen muligvis kommer forbi en gang imellem?
Er vandvarmeren tændt når elprisen er højest?
Står radiatorer eller varmepumper tændt hele natten?
Husker du at slukke for alle de apparater som står på stand-by?
Vil du gerne vide om du har gæster i dit hus, når ingen burde være hjemme?

Med et automatiseringssystem kan du ændre på alt det, og få total kontrol med hvilke strømforbrugende enheder er tændt, på ethvert tidspunkt.
Du kan spare penge, og spare miljøet for unødvendig CO2 udledning. Det er meget individuelt hvor meget systemet kan nedbringe dit forbrug. Men vi kan hjælpe med at beregne din besparelse, når systemet har kørt et stykke tid.

Fordele

Vores system henter hvert minut den aktuelle elpris, og kan reagere på den ved at skrue ned for forbruget hvor der kan spares. Systemet kan også hjælpe ved at minde om at det er en god idé at udsætte brug af de største strømslugere til senere.
Vi kombinerer sensorer og kontakter fra mange forskellige producenter, så der ikke er nogen binding til et enkelt system, og vi kan vælge de bedste og billigste enheder.

Standard Features
Egen intern styring

Hvis du har prøvet at installere automatiseringsprodukter fra forskellige producenter, har du nok også prøvet at skulle registrere dem og oprette konti på mange forskellige services på nettet. De modtager ikke kun information om hvad der er registreret, men også om hvordan produkterne bruges og hvornår de aktiveres.
Al kommunikation i vores system foregår internt i dit hus, så der ikke er nogen kommunikation med servere i udlandet. Så du behøver ikke at være bekymret for om alle dine bevægelser bliver registreret i Kina.

Du kan få et hurtigt overblik fra din telefon

Alt kan fjernstyres og overvåges fra en app på din telefon, fra hvor som helst i verden. Så hvis du har glemt at slukke for noget, kan det klares med det samme. Vores system bruger en krypteret forbindelse til din telefon, og to-faktor godkendelse til login.

Få besked når noget sker i din bygning

Du kan opsætte regler for hvilke begivenheder du gerne vil have besked om. Hvis noget bevæger sig i dit hjem når ingen er hjemme, eller alle burde sove, kan du få det at vide med det samme. Alle lamper kan begynde at blinke når nogen nærmer sig, og højtalere kan give en ubuden gæst besked om at de er opdaget og registreret.
Dermed er vores system også et alarmsystem, som holder øje med at alt er som det skal være, hele døgnet.

Miljø

Vi udleder ca. 1 ton CO2 for hver 2000 kWh vi forbruger. Ved at spare energi i det daglige, konsekvent og hver dag, kan du være en stor hjælp for miljøet. Vores automatisering kan hjælpe dig et godt stykke på vej til at nedbringe din CO2 udledning.

Ved at lægge en større del af elforbruget på de timer hvor forsyningen er dækket ind af vedvarende energikilder, kan du have en positiv effekt på både miljø og økonomi, og mindske importen af olie og gas fra lande som anvender de tjente penge på ufredelige formål.

Læs også de gode råd på Bolius energivejledning

Vi vil meget gerne høre fra dig hvis du har idéer til hvordan dit hjem eller kontor kan blive lidt smartere, eller hvis du vil høre om vores forslag.

Læs eksempler på automatisering af dit hus.

Kontakt os om automatisering